Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, usturător după ce Cîțu a anunțat că va susține plafonarea prețului la energie: 'Nu mai are voie să facă nimic decât să ascută creioane'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marcel Ciolacu superman

Președintele PSD Marcel Ciolacu a catalogat drept „trăsnită” declarația premierului demis Florin Cîțu, care a anunțat ieri că Guvernul şi PNL vor susţine plafonarea preţului la energie, la nivelul din prezent şi că acest lucru va fi decis în prima şedinţă a Executivului, după finalizarea crizei politice. „Omul nu mai trăiește pe pământ”, a spus Marcel Ciolacu, care i-a cerut să voteze legea PSD în Parlament.

„Știți emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”? Am ajuns ca Cîțu să spună lucruri trăsnite. Îi reamintesc: nu a dat avizul pentru lege ca să intre în circuitul parlamentar. Va intra fără avizul lui, că nu mai stă nimeni. Sunt niște proceduri. Omul nu mai trăiește pe pământ. Trebuie să plece de acolo. Oamenii i-au spus: pleacă acasă, nu să iasă la tv să spună lucruri trăsnite, că nu mai interesează pe nimeni. (...) Ce să plafoneze, că el nu mai are voie să facă nimic decât să ascută creioane sau să împartă niște bani ilegal, ce să plafoneze dl Cîțu? Să voteze că-i senator, să voteze legea PSD și așa se plafonează prețurile și dl Iohannis să o promulge”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.