Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela a cerut Comisiei Europene fluidizarea culoarelor pentru mărfuri

Marcel Vela Ylva Johansson

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a avut, miercuri, o discuție în sistem videoconferință cu Ylva Johansson, Comisar european pentru Afaceri Interne, despre pandemia de coronavirus și situația la frontiere.

"Cu această ocazie, cei doi demnitari au avut un schimb de opinii privind efectele pandemiei COVID-19 la nivelul statelor membre UE, măsurile luate de România pentru a gestiona această situație, precum și un schimb de informații privind gestionarea situației la frontiere.

Citește și: Victor Ponta a răbufnit: Este 1 Aprilie – și mincinoșii de la PNL iar prostesc oamenii

Ministrul român a evidențiat necesitatea coordonării în luarea deciziilor la nivelul Uniunii pentru prevenirea și răspândirea infecției cu COVID-19, apreciind discuțiile care au loc de două ori pe săptămână pe acest subiect, la nivelul miniștrilor de interne și Comisiei Europene.

Demnitarul român a făcut o trecere în revistă a măsurilor luate la nivel național pentru gestionarea situației atât în interiorul țării, cât și la frontierele externe, cu accent pe asigurarea fluidizării traficului la frontieră, în special al transportului de mărfuri și de persoane pe așa numitele “culoare verzi”.

Citește și: Tăriceanu îi dă sfaturi premierului: În acest complex expozițional se poate organiza cel mai mare și mai complex spital pe care România poate să-l aibă

Comisarul european a apreciat modul în care România acționează atât la nivel național, cât și în context european", anunță MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.