Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela 'eliberează' Internele pentru prezidențiale: Vă dezleg de orice obligație! Orice amenințare, apropo, aluzie, să ajungă la mine în următorul minut!

Inquam Photos / Octav Ganea
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a cerut joi șefilor județeni să-i transmită „în următorul minut” orice „apropo, aluzie, amenințare” semnalată de angajații MAI la alegerile prezidențiale și a povestit că a cunoscut cazuri de polițiști cărora le era jenă de lideri politici și „închideau ochii” la ce se întâmpla în alegeri.

„Vin de la tara, fac politica de 30 de ani ca primar sau prefect, am cunoscut situatii in care anumiti politisti nu au fost chiar corect, ca le era jena de dl deputat, de dl. senator, de dl. primar, mai inchideau ochii la sectia de votare cine intra, iese, chiar in cabina de vot cu cine intra”, a zis Marcel Vela, la o videoconferință cu prefecții și șefii structurilor teritoriale ale MAI, pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor prezidențiale.

„Va dezleg de orice obligatie! Respectam impreuna legea si asa va fi. Orice amenintare, influenta, orice apropo, aluzie care va pune in pericol interventia, integritatea, o sa va rog sa le anuntati direct sefului de arma care are de la mine rugamintea de a ma anunta in urmatorul minut indiferent de ora, pentru ca nu voi tolera”, a mai declarat seful Internelor.

Vezi si: Anomalie în guvernul Ludovic Orban: cea mai slabă filială PNL are cea mai largă reprezentare în echipa de la Palatul Victoria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.