Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela, măsuri speciale pentru Ziua Națională - Câți angajați MAI vor fi la datorie pentru a asigura intervenția în caz de urgență

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, sâmbătă, că de Ziua Națională peste 27.000 de angajați ai MAI vor fi la datorie pentru a asigura măsuri de ordine publică și intervenție în caz de urgență.

Potrivit ministrului de Interne Marcel Vela, peste 27.000 de angajați ai MAI sunt la datorie în data de 1 Decembrie pentru a asigura măsurile de ordine publică și intervențiile în caz de urgență, cu accent pe evenimentele publice prilejuite de Ziua Națională.

În țară vor avea loc peste 660 manifestări de 1 Decembrie, respectiv parade militare, ceremonii de depuneri de coroane și evenimente cultural - artistice.

SURSE: MJ îi închide uşa în nas procuroarei Hăineală (DIICOT) privind plenara de la GRECO - Rămâne pe tuşă deşi avea biletul cumpărat

„Pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la aceste evenimente sunt implicați, la nivel național, polițiști, jandarmi, pompieri și paramedici SMURD. Misiunile efectivelor MAI vizează prevenirea și combaterea faptelor antisociale, fluidizarea traficului rutier, în special în zonele în care vor fi restricții de circulație și asigurarea asistenței medicale de urgență, în cazul în care acest lucru se impune”, spune Vela, conform Mediafax.

Cele mai semnificative evenimente sunt organizate în București și Alba Iulia, potrivit ministrului.

La parada militară organizată în Capitală vor defila pe sub Arcul de Triumf ofițeri, agenți și subofițeri din cadrul Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, dar și studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

De asemenea, la defilare MAI aduce și tehnica folosită de structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru îndeplinirea misiunilor sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.