DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Marcel Vela, reales președinte al PNL Caraș-Severin: 'Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă'

F. P.
marcel vela

Sâmbătă, 17 iulie 2021, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al Partidului Național Liberal Filiala Caraș-Severin, la Sala Polivalentă din Reșița, au avut loc alegerile pentru un nou președinte și Biroul Politic Județean. Președintele în funcție, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate.

„Rezultatul alegerilor din cadrul PNL Caraș-Severin este o confirmare și o validare a rezultatelor obținute de conducerea organizației în ultimele alegeri, a rezultelor obținute de întreaga echipă PNL Caraș-Severin, prin primarii de orașe și comune, la nivelul reședinței de județ, la nivelul Consiliului Județean, precum și în alegerile parlamentare.

Anul electoral 2020 a reprezentat pentru organizația PNL Caraș-Severin un an cu adevărat de excepție în care toate funcțiile importante de la conducerea județului au fost câștigate de PNL, iar în ansamblu, PNL Caraș-Severin a ocupat un loc de top între organizațiile PNL din toată țara, rămânând o organizație de forță în cadrul partidului”, se arată într-un comunicat al PNL Caraș-Severin.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucția pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă. Le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizația, dar și destinul acestui județ. Le suntem datori lor, dar și oamenilor din tot județul să reușim să dezvoltăm Banatul de Munte și localitățile noastre”, a afirmat Marcel Vela.

Nelu Popa, Romeo Dunca, europarlamentarul Gheorghe Falcă, președinte al PNL Arad, senatorul Alina Gorghiu și deputatul Ben-Oni Ardelean sau președintele Consiliului Județean, Alin Nica, toți trei de la Timiș, precum și europarlamentarul Siegfried Mureșan, de la Hunedoara sau deputatul de Dolj, Ionuț Stroe, au avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ministru al Internelor, dar au subliniat și rezultatele obținute de acesta în fiecare scrutin electoral, rezultate care îl fac cel mai bun dintre liberalii din Vestul României.

Componența noii conduceri a Filialei PNL Caraș-Severin pentru urmatorii patru ani este următoarea:

Președinte - Vela Ion Marcel

Prim-Vicepreședinți

1. Marșalic Jaro Norbert

2. Popa Ioan

Vicepreședinti:

1. Românu Gheorghe

2. Brian Filimon

3. Ungur Andrei Vasile

4. Cîrdei Iustin Doru

5. Rusu Ioan

6. Roma Gheorghe

7. Dacica Adrian Laurențiu

8. Miclău Cristian

Membri:

1. Cojocariu Ioan

2. Crîsnic Petru Novac

3. Curiac Gheorghe

4. Gâfu Cristian

5. Golu Mircea Cătălin

6. Ispas Arin

7. Lechici Ilie Mirco

8. Miloș Ion

9. Quint Felicia

10. Răduță Romeo Silviu

11. Siladi Raul Andrei

12. Spausta Maria

13. Sporea Ghiță

14. Vela Ioan Cristian

15. Vlasici Marian

- Trezorier:

Surdu Daniel George

- Secretar General:

Radoi Ovidiu

Din Biroul Politic Județean mai fac parte de drept, conform Statutului PNL, având calitate de Vicepreședinți, Dunca Romeo ca președinte al Consiliului Județean si deputatul Rujan Dumitru.

Totodată, au fost anunțați și colegii care vor reprezenta Organizațiile interne ale PNL Caraș-Severin până la urmatoarele alegeri organizate de către fiecare structură politică în parte, astfel:

-Liga Aleșilor Locali - Blaga Sorin

-Organizația Seniorilor Liberali - Chisăliță Ion

-Organizația Femeilor Liberale - Drăgilă Mihaela

-Tineretul Național Liberal - Pleșa Andra

-Organizația Oamenilor de Afaceri - Brumar Liviu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.