Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela TAIE în CARNE VIE: Polițiștii care au legături cu lumea interlopă vor fi dați pe mâna DIICOT

MAI
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunță zero clemență față de polițiștii care au legături cu lumea interlopă. Vela a comandat de curând controale în toate inspectoratele de poliție și spune că toți polițiștii care nu își fac meseria corect vor fi dați pe mâinile organelor competente. Același ministru promite și concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere de profesioniști, fără a da însă o dată exactă pentru organizarea acestora.

Citește și:  ALERTĂ după măturisirile lui Gheorghe Dincă - Mama Luizei, iubitul fetei și o colegă, CITAȚI de urgență la DIICOT Craiova

Marcel Vela a declarat că "Toți polițiștii care sunt mână în mână cu interlopii și pe cale administrativă vor fi sancționați. Controalele se referă la relații care sunt publice între polițiști sau șefi de poliție cu clanurile interlope în unele județe. Evident că și serviciul de Protecție Internă și presa au scos la iveală informații. Ca măsură evidentă va fi sesizarea Parchetului Militar și a DIICOT cu privire la ceea ce fac polițiștii pentru că spre bucuria mea sunt foarte mulți polițiști de calitate care nu tolerează ce fac colegii lor. Pe viitor încercăm să profesionalizăm structurile și să nu mai depindă de factorul politic numirile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.