Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcelo, unul dintre căpitanii echipei Real Madrid, vrea să plece de la echipa galacticilor

www.agerpres.ro
Marcelo Real Madrid

Marcelo, unul dintre căpitanii echipei Real Madrid, vrea să plece de la echipa galacticilor în această iarnă. Potrivit publicației din Italia, Tuttosport, fundașul brazilian ar fi vorbit cu cei din conducerea echipei să îl lase să plece la Juventus, scrie Mediafax.

Campioana din Peninsulă este pregătită din punct de vedere economic pentru transferul lui Marcelo. Planul torinezilor este ca Alex Sandro să meargă în Premier League, iar jucătorul lui Real Madrid să vină la Juventus. Toată afacerea se situează în jurul a 50-60 de milioane de euro, sumă pe care italienii și-o pot asuma.

Aceasta nu este prima dată când Juventus este interesată de Marcelo. În această vară, după venirea lui Cristiano Ronaldo, clubul a vrut să îl aducă și pe jucătorul de 30 de ani. Atunci, Marcelo a mărturisit, în direct la Real Madrid TV: "Voi rămâne aici până la final".

Citește și: Locuința de vacanță a soților David și Victoria Beckham a fost ținta unui grup de spărgători mascați

Real Madrid este singură echipă din Europa la care a evoluat Marcelo. Apărătorul a ajuns la formația din Madrid în ianuarie 2007, transferat de la formația din Brazilia, Fluminense Football Club. În tricoul galacticilor, fundașul a câștigat de patru ori Liga Campionilor și de tot atâtea ori titlul de campion, de două ori Cupa și de trei ori Supercupa Spaniei, de trei ori Supercupa Europei și de patru ori Mondialul Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.