Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie se îndreaptă spre o URIAȘĂ TRAGEDIE: Bilanțul deceselor a crescut cu 31%, în ultimele 24 ore

www.diarystore.com
Big Ben Londra

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în Marea Britanie a crescut cu 181 (31%) într-o zi, la 759, au anunţat vineri autorităţile sanitare britanice, relatează Reuters.

Marea Britanie este a şasea cea mai afectată ţară ca număr de morţi - după Italia, Spania, China, Franţa şi Statele Unite, potrivit unui bilanţ Reuters.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Aceste 181 de noi victime ale covid-19 aveau vârste cuprinse între 29 şi 98 de ani, au precizat autorităţile, scrie news.ro.

Aproape 15.000 de britanici au fost confirmați cu noul virus, numărul cazurilor noi fiind aproape de aproape 3.000 în ultimele 24 de ore.

Citește și: Victor Ponta trece la atac: Ce face Guvernul PNL Orban acum când spitalele nu au bani?

Și premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat vineri, pe contul său de Twitter, că are Covid-19. Alături de un mesaj, el a postat și un film, în care spune că este auto-izolat.

„Mi-au apărut simptome uşoare de coronavirus, adică temperatură şi o tuse persistentă. La sfatul ofiţerului medical şef, am făcut testul, care a ieşit pozitiv”, a spus Johnson.

Citește și: Senzațional! Imaginile cu tânărul care a mers până în Iași dintr-un sat aflat la 40 de kilometri distanță călare pe cal, au devenit virale pe rețelele de socializare

Joi seara, Boris Johnson a fost printre zecile de mii de britaniii care au aplaudat, au claxonat şi au lansat artificii în semn de mulţumire pentru personalul medical.

În Regatul Unit, peste 670.000 de oameni s-au înscris voluntari pentru a sprijini sistemul public de sănătate din Marea Britanie.

Citește și: Ludovic Orban a comis-o: ‘Am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.