Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea provocare pentru Elena Udrea

udrea
Acum, liderul PMP are o provocare pe măsură! Cancelarul german Angela Merkel s-a afișat la un eveniment cu aceeași ținută pe care a avut-o și în urmă cu...18 ani! merkel Angela Merkel si-a intarit reputatia de cel mai modest lider european, dupa ce a fost vazuta purtand aceeasi tinuta pe care a purtat-o in urma cu 18 ani la o serata muzicala, scrie Slate. Angela Merkel a purtat o haina intr-o combinatie de turcoaz, rosu, violet si negru la un concert al celebrului pianist austriac Rudolf Buchbinder. Aceasta a mai fost fotografiata in aceeasi tinuta in 1996.

"Cancelarul nostru ramane autentic", titreaza cotidianul german Bild.

Cele trei fotografii de pe prima pagina a cotidianului Blid au fost facute in 1996, 2002 si 2014. In fotografia din 2014, Angela Merkel participa la Festivalul de Muzica de la Salzburg. 

"Cancelarul nu doar ca isi cumpara hainele (spre deosebire de toate celebritatile care imprumuta haine de designer pentru evenimentele importante), ea poarta de mai multe ori aceeasi tinuta", precizeaza articolul din Bild. sursa: hotnews.


Bild a identificat mai multe tinute pe care Angela Merkel le-a purtat de mai multe ori. Atunci cand participa la Festivalul Bayreuth, cancelarul are tendinta de a purta o rochie din satin albastru (2008 si 2012) sau un sacou albastru din satin (2013 si 2014). 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.