Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mari disensiuni în familia Macron. Mama liderului Franței nu a acceptat nici până acum căsătoria cu Brigitte

one.ro
mama emmanuel macron

Chiar dacă o lume întreagă i-a acceptat și chiar apreciat mariajul, se pare că Emmanuel Macron încă se străduieşte să le demonstreze părinţilor săi că s-au înşelat atunci când au respins-o categoric pe aleasa inimii sale, profesoara de artă dramatică mai mare decât el cu două decenii şi jumătate.

Dincolo de diferenţa semnificativă de vârstă, 25 de ani, povestea lor de dragoste începută pe când actualul președinte avea doar 16 ani, a cunoscut mult momente complicate, scrie ONE.

Scenariu NEGRU din partea analiştilor: 'Companiile cu venituri sub un milion euro vor ANULA majoritatea contractelor de muncă'

Dezvăluiri incendiare despre certurile şi temerile produse de Brigitte, acum în vârstă de 64 de ani, în familia Macron au fost făcute de fostul profesor de engleză Christian Monjou, care cunoaşte bine ambele părţi implicate.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, acesta a povestit că, adolescentul Emmanuel Macron a fost exilat, cu inima sfâşiată, la Paris de către părinţii săi scandalizaţi de pasiunea bolnăvicioasă pe care o dezvoltase pentru doamna căsătorită şi cu trei copii.

"Stai departe de copilul meu până împlineşte 18 ani", i-ar fi spus domnul Macron viitoarei sale nurori.

"A vrut să le demonstreze cu orice chip părinţilor săi că nu a greşit îndrăgostindu-se de profesoara sa. Şi ulterior a vrut să-i arate celei devenite între timp soţia sa că a făcut alegerea corectă în momentul în care şi-a dat întreaga viaţă peste cap pentru a fi cu el", a mai povestit fostul profesor al lui Macron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.