Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Șarapova mărturisește care a fost ultima mare provocare - Meciul cu Simona Halep de la US Open

Maria Sarapova

Fostul lider mondial, Maria Şarapova (30 WTA), şi-a expus o nemulţumire în legătură cu turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Rusoica i-a criticat pe organizatori pentru programarea meciului dintre Konta şi Muguruza, care s-a terminat la 3:12, ora locală. Tenismena se teme că ar putea juca o astfel de partidă nocturnă la rândul său şi a atras atenţia asupra acestui fapt, într-o conferinţă de presă.

Muguruza a învins-o pe Konta, scor 6-4, 6-7, 7-5, dar tribunele arenei pe care s-a jucat meciul au fost depopulate, întrucât s-a terminat cum mult după miezul nopţii. Şarapova a sărit în apărarea sportivilor şi le-a cerut organizatorilor mai multă atenţie: "Cred că motivul pentru care au făcut asta constă în vânzarea biletelor. Pot să înţeleg din punct de vedere al afacerii, dar cred că ar trebui să existe o flexibilitate mai mare, pentru că nimeni nu este interesat când văd doi jucători care ies pe teren după miezul noptii. Practic, trebuie să supravieţuieşti când joci un meci la asemenea ore. Trebuia doar să punem capăt meciului, acesta este obiectivul. Este totuşi un Grand Slam", a declarat Şarapova, în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, Şarapova a fost întrebată şi despre Simona Halep, iar sportiva a adresat câteva cuvinte frumoase: "În ultima perioadă n-am avut multe meciuri importante şi mi-au lipsit. Doar cu Halep, în urmă cu un an şi jumătate, la US Open, pot spune că a fost o provocare la fel de mare. Cred ca ai mult de învăţat când eşti pus într-o astfel de poziţie şi reuşeşti să câştigi. Acestea sunt cu adevărat victorii mari", a adăugat rusoiaca.

În turul al treilea, Simona Halep o va înfrunta pe Venus Williams, pe Arena Margaret Court, în timp ce Maria Şarapova va avea o misiunea grea, în optimi, unde o va înfrunta pe Ashleigh Barty.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.