Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină reacționează: 'Alături de Gheorghe Dincă și de individul care a preluat apelul de la 112, mi-aș dori să-i văd în aceeași celulă și pe șefii lui'

Marian Godina

Mesaj dur al polițistului brașovean Marian Godină pe pagina personală de Facebook. Polițistul, deja celebru pentru postările acide la adresa conducerii Poliției Române, s-a artătat revoltat de modul în care agentul principal de la 112, din Slatina, a gestionat apelul de ajutor al Alexandrei. Godină crede că superiorii ierarhici ai polițistului din Caracal ar trebui să plătească și ei cu libertatea pentru însărcinarea unui polițist complet nepregătit cu gestionrea apelurilor de urgență.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

„Alături de Gheorghe Dincă și de individul care a preluat apelul de la 112, mi-aș dori să-i văd în aceeași celulă și pe cei care l-au pus pe Garcea să relaționeze cu persoane aflate în situatii de urgență.

Între timp, sindicatul ăla care a dat în judecată Paraziții, ar putea avea decența să își retragă acțiunea”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.