Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini îl TOACĂ pe Robu pentru reacția rușinoasă de după TRAGEDIA din Timișoara: Rușine! E inadmisibil

grapini maria

Europarlamentarul Maria Grapini îl atacă dur pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, după ce, ieri, acesta nu a putut fi contactat de presă pentru a da declarații cu privire la tragedia din blocul de pe strada Miorița. Grapini spune că reacția primarului este una rușinoasă. Trebuie spus că primăria nu are nicio legătură cu dezinsecția făcută pe strada Miorița, aceasta fiind făcută de o firmă privată. Însă reacția lui Robu e de neînțeles în condițiile în care acesta este nelipsit de la evenimente cu care nu are nicio legătură, precum, de exemplu, inaugurarea investițiilor de la unul din cele două mall-uri din oraș.

Citește și: Patronul firmei care a făcut dezinsecția UCIGAȘĂ a cumpărat pastilele de pe piața neagră: e acuzat de trafic de produse sau substanţe toxice

"Sunt la Bruxelles si am aflat cu tristere de decesul unei mame si a copiilor,la Timisoara ! Este strigator la cer sa stai cu telefonul inchis cand au loc asemenea tragedii in urbea pe care te lauzi ca o conduci!Este inadmisibil sa nu se stie de doua zile ce s-a intamplat!

Domnule primar al Timisoarei, ati fi reactionat la fel daca nenorocirea se intampla cu membri ai familiei dumneavoastra, ai grupurilor de prieteni?Rusine!

Sincere condoleante familiei pentru pierderea grea suferita din neglijenta unor semeni!" , scrie Grapini pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.