Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Grapini o pune pe Viorica Dăncilă în dificultate: M-am săturat de abuzuri! Parlamentul să adopte urgent legea răspunderii magistraților

grapini maria

Europarlamentarul Maria Grapini, trimisă de PSD la Bruxelles, a facut luni un apel de urgenta pentru Parlamentul unde PSD si ALDE sunt majoritate sa adopte o lege a raspunderii magistratilor si spune ca oficialii europeni dau undă verde. Premierul Viorica Dancila a anuntat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea ca in PSD tema justitiei nu mai exista.

„Eu m-am saturat de abuzurile unor magistrati! Romanii s-au saturat! Fac apel la Parlamentul Romaniei sa urgenteze adoptarea unei legi a raspunderii magistratilor! Nu se poate să existe atatea cazuri de incalcari ale drepturilor cetatenilor, ale copiilor si domnii magistrati care fac aceste abuzuri raman mai departe sa profeseze!

La scrisoarea mea trimisa Comisiei europene prin care am cerut o Directiva europeana pe raspunderea magistratilor, comisarul pe justitie, Jurova, mi-a raspuns clar: justitia este subsidiaritate si parlamentele nationale pot adopta legi privind raspunderea magistratilor!

Sunt revoltat si spun public ca este nevoie de aceasta lege in regim de urgenta”, a scris Grapini pe Facebook.

Citește și: Ecaterina Andronescu aruncă PSD în aer: Toate sondajele arată că Iohannis are prima șansă la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.