Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Sharapova a povestit cum Rafael Nadal o inspiră să revină în vârful clasamentului din tenisul feminin

edition.cnn.com
Maria Sharapova

Maria Sharapova a povestit, joi, cum Rafael Nadal o inspiră să revină în vârful clasamentului din tenisul feminin, potrivit Mediafax.

Câștigătoarea a cinci trofee de Mare Șlem și-a declarat frustrarea care a venit din faptul că în ultimul an a putut lua parte la doar 8 evenimente. Fosta număr 1 mondial, actual clasată pe locul 131, spune că își dorește să revină și să concureze la cel mai înalt nivel.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

”Chiar iubesc ceea ce fac. Cred că se vede atunci când sunt pe teren, când am șansa să concurez. Îmi place foarte tare să fiu acolo. Am un scop măreț în ceea ce fac”, a declarat Maria Sharapova după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic, într-o partidă amicală, cu scorul de 6-4, 7-5, potrivit WTA Tennis.

”Am visuri și scopuri de atins pentru viața de după tenis, dar încă am dorință și motivație. De fiecare dată când mă trezesc îmi pun echipamentul sportiv și merg să mă antrenez pentru a fi o jucătoare mai bună”, a mai spus Sharapova.

Rusoaica a mărturisit că inspirația ei de a reveni în vârful clasamentului WTA este Rafael Nadal: ”Îi apreciez întreaga carieră. Din punctul său de vedere, îi place să joace o mulțime de meciuri pentru a căpăta încredere în sine, dar trebuie să fii sănătos pentru a face asta. Trebuie să iei deciziile corecte și asta este cu siguranță ceva ce pot învăța de la el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.