Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova definește reacția NATO drept semn al unei discipline de bloc vicioase

vestidinrusia.ro
maria zaharova

Reacția în lanț a țărilor Alianței Nord-Atlantice de susținere a sancțiunilor impuse Rusiei de Statele Unite este o pseudo-solidaritate și un semn al unei discipline de bloc vicioase, a declarat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, comentând expulzarea diplomaților ruși de către Polonia și convocarea ambasadorilor Rusiei dintr-o serie de țări, scrie TASS.

”Reacția în lanț a țărilor NATO de susținere a sancțiunilor americane este semn al unei discipline de bloc vicioase, când deciziile se iau nu pe baza unor fapte reale, ci la ordin, demonstrând o pseudo-solidaritate. Asta nu este solidaritate și nici măcar spirit corporatist. Este vasalitatea secolului al XXI-lea”, a subliniat ea.

TASS amintește că joi, SUA au anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei, scrie vestidinrusia.ro.

Imediat, Polonia l-a convocat la Ministerul de Externe al țării pe ambasadorul Rusiei, căruia i-a înmânat o notă în care trei angajați ai reprezentanței diplomatice a Rusiei la Varșovia erau declarați persona non grata. În plus, Marea Britanie l-a convocat la MAE pe ambasadorul Rusiei la Londra, din cauza unor informații privind presupuse atacuri cibernetice comise de Rusia și din cauza concentrării de trupe rusești la granița cu Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.