Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mariah Carey, despre experiențele de hărțuire sexuală: am încercat să adopt de fiecare dată, pe cât a fost posibil, o atitudine pozitivă

revistablogurilor.ro
Mariah Carey

Cântăreața americană Mariah Carey spune că a trecut prin mai multe experiențe de hărțuire sexuală, dar a încercat să adopte de fiecare dată, pe cât a fost posibil, o atitudine pozitivă, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Întrebată de publicația britanică The Guardian dacă susține mișcarea împotriva hărțuirii sexuale la locul de muncă #MeToo, cântăreața în vârstă de 48 de ani a răspuns: "Cu aș putea să nu o susțin? Cred că oamenii trebuie să spună adevărul".

Mariah a adăugat că și ea a fost hărțuită la locul de muncă, dar nu s-a lăsat doborâtă de sentimentele negative.

"Încerc să trec peste multe lucruri transformându-le din negative în pozitive. Chiar dacă este vorba doar de a scăpa de un moment bizar", a mai spus aceasta.

Întrebată dacă experiențele de hărțuire au fost mai scurte sau mai intense, aceasta a răspuns: "Puțin din amândouă". Artista a refuzat să ofere alte detalii.

Mariah și-a acuzat primul soț, producătorul muzical Tommy Mottola - cu care a fost căsătorită din 1993 până în 1998 -, că a încercat să o controleze din toate punctele de vedere în timpul turbulentului lor mariaj. Cântăreața a spus că această relație a afectat-o foarte mult, dar a și ajutat-o să devină mai puternică.

Citește și: Avocaţii AEG au cerut anularea procesului intentat de Ozzy Osbourne

Recent, cântăreața Mariah Carey a dezvăluit într-un interviu pentru publicația People că suferă de tulburare bipolară - o afecţiune ce duce la schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe la episoade maniacale -, dar a spus că urmează un tratament pentru a ţine simptomele sub control. Deși a fost diagnosticată în 2001 - când a fost spitalizată după o cădere nervoasă severă -, Mariah Carey a spus că mult timp a trăit într-o stare de negare. Cântăreața a mai spus că a acceptat să facă tratament abia recent, după mai mulți ani foarte dificili din viața sa.

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Carey a mai spus că tratamentul pe care îl urmează este unul bun, care nu o face să se simtă obosită sau fără chef de viață, adăugând că mult timp a suferit de tulburări de somn.

Citește și: Boney M și Liz Mitchell, concert aniversar la Sala Palatului

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music și 14 trofee Billboard Music.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.