Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa îi cere lui Klaus Iohannis să lase jocurile politice: 'Omul de rând se gândește la coronavirus, la prețul euro-dolar

debanat.ro
cucsa marian

Deputatul Marian Cucșa îi cere președintelui Klaus Iohannis „să lase jocurile”  și „să stopeze criza politică”, prin luarea unor măsuri  urgente care să țină cont de Parlament. Alesul a precizat că omul de rând se gândește mai întâi la prețul euro-dolar, respectiv starea de sănătate în contextul extinderii coronavirusului.

Citește și: SURSE - Klaus Iohanis, liderilor PNL: Îl voi propune premier tot pe Ludovic Orban doar dacă nu-mi interzice CCR

„Poate in ultimul ceas, presedintele Klaus Iohannis se trezeste si se gandeste si la interesele cetatenilor. Nu poti bloca o tara intreaga doar pentru ca “nu ti-a intrat tie cartea potrivita la joc”! Lumea s-a saturat de jocurile murdare, care sunt ca o telenovela ieftina si nu mai au sfarsit.

Omul de rand se gandeste la coronavirus, la pretul euro-dolar, care ii influenteaza direct buzunarul, la blocajul care e deja evident, in toate institutiile publice, si care vine tocmai ca efect al crizei politice.

In momentul desemnarii lui Orban ca si premier, am semnalat ca se incalca constitutia, decizia CCR de astazi, confirma ceea ce spuneam atunci.

Fac un apel presedintelui statului sa lase jocurile, sa stopeze criza politica, sa ia masuri urgente si sa tina cont de parlament!

Jocurile politice trebuie oprite acum, nu maine!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marian Cucșa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.