Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președinte Partidul Republican: Măsurile fiscale ale Guverului Ciolacu – o încercare disperată de a stoarce bani tot de la români!

Partidul Republican
Marian Cucșa

PSD și PNL se comportă asemenea vechilor ciocoi care adună tot ce se poate. Pachetul de măsuri fiscale reprezintă o încercare disperată de a stoarce bani tot de la români. Aceste măsuri nu vor face altceva decât să lovească în clasa de mijloc pe care această guvernare vrea să o distrugă pentru că sunt cei mai periculoși din punctul lor de vedere pentru că sunt și gândesc liber. Clasa mijlocie în România nu este așa cum ar trebui să fie, un motor al societății și a dezvoltării sociale, pentru că este atacată prin impozite și taxe într-o manieră distructivă, susține Marian Cucșa, președintele Partidului Republican.

”După măsurile propuse de guvernarea PSD-PNL, predictibilitatea în România pentru mediul de afaceri nu există. Nu poți să îți faci un plan de afaceri pe termen lung pentru că lucrurile se modifică de pe azi pe mâine. Acum, pe lângă măsurile fiscale anunțate, Guvernul, prin Ministerul Finanțelor, a pregătit o ordonanță de urgență prin care vrea să poată majora taxe în termene mai scurte de cele 6 luni prevăzute în prezent de Codul Fiscal. Adică, vor să distrugă economia românească.

Povara pe români va crește de la 1 octombrie după ce Marcel Ciolacu își va asuma răspunderea pe pachetul fiscal. Aceasta este o certitudine. Multe dintre alimentele de bază se vor scumpi după ce Guvernul va adopta creșterile de taxe. Creșterile de TVA la unele produse dar și mai multe accize îi vor face pe români să scoată mai mulți bani din buzunar pentru coșul zilnic de cumpărături. Între timp vi se pare că au crescut salariile, s-au majorat pensiile? Nu! Dimpotrivă, pensiile speciale au rămas tot în vigoare pentru că Marcel Ciolacu nu a vrut să le desființeze.

Măsurile de reducere a deficitului bugetar pun în pericol iminent o mare parte a economiei reale din țara noastră și stârnesc îngrijorare în întreaga societate românească. Să vii să crești taxele peste noapte într-o economie vulnerabilă la inflație și creșteri de prețuri, înseamnă să-ți tai craca de sub picioare din punct de vedere economic.”, susține șeful republicanilor într-o declarație de presă remisa redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.