Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: Parlamentul trebuie convocat de urgență. Deputații și senatorii trebuie să vină la lucru

Partidul Republican
Marian Cucșa

Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România: „Parlamentul trebuie convocat de urgență. Deputații și senatorii trebuie să vină la lucru, să lucreze pentru români!

Prezent la conferința de presă a Alianței pentru Unirea Românilor, alături de George Simion și alți lideri ai principalei grupări politice de opoziție, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România cerut în mod insistent convocarea de urgență a Parlamentului României, pentru a rezolva problemele stringente cu care se confruntă agricultorii și transportatorii români.

„Nu amenzile, care în vestul țării, de acolo de unde vin, au fost cele mai multe și mai mari pe cap de protestatar, sunt soluția, ci dialogul permanent și de bună credință cu cei care protestează în frig, fiindcă nu-și mai pot conduce afacerile și nu mai pot pune o pâine pe masă familiilor”, susține liderul național al Republicanilor. „Este – continuă Marian Cucșa – o discrepanță foarte mari între cei care au ieșit în stradă, ajunși la capătul răbdării și parlamentarii cu pensii de speciale, aflați la schi sau în vacanțe de lux”.

Marian Cucșa: Ciolacu lucrează împotriva românilor

Totodată, președintele Partidului Republican l-a taxat dur și pe Marcel Ciolacu, despre care spune că nu se poate numi premierul României și pe care îl acuză de favorizarea Ucrainei în detrimentul românilor. „Marcel Ciolacu spunea, la un post de televiziune, că are o datorie morală în a sprijini Ucraina. Dar, datoria morală în a sprijini fermierii români sau transportatorii are sau a avut vreodată?”, se întreabă Cucșa.

În concluzie, liderul republican se alătură demersului AUR de convocare a Parlamentului în sesiune extraordinară,  acțiune pe care o consideră una legitimă, normală și binevenită, „pentru că parlamentarii trebuie să fie la muncă, în slujba celor care i-au ales, mai ales când situația țării este cum o vedem în aceste zile”, se mai arată în comunicatul Partidului Republican din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.