Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Munteanu, anunţ de ultimă oră despre partidul său: Cum s-a dezvoltat Alianţa Noastră

marian munteanu

Marian Munteanu a declarat joi seara că platforma Alianţa Noastră 'vine cu o nouă propunere politică', iar programul de guvernare al formaţiunii politice Alianţa Noastră va fi prezentat până la finalul lunii august.

Munteanu a mai declarat că Alianţa Noastră are grupuri de iniţativă în toată ţara şi în afara graniţelor. 'Alianţa Noastră, acţionând pe două planuri, în acest moment pe planul unei platforme civice care deja s-a răspândit în întreaga ţară şi în lume, există nenumărate grupuri de iniţiativă, (...) aproape peste tot (...). Eu cred că vom reuşi la sfârşitul lui august să vă raportăm (...) că am acoperit întreg teritoriul naţional, că nu mai există judeţ unde să nu funcţioneze măcar un grup de iniţiativă al Alianţei Noastre, avem judeţe în care funcţionează mai multe grupuri de iniţiativă în mai multe oraşe şi chiar şi în comune', a spus Munteanu, la Realitatea TV.

El a adăugat că va fi păstrată platforma civică Alianţa Noastră şi în viitor, iar formaţiunea politică Alianţa Noastră 'va avea misiunea să reprezinte politic în Parlament platforma civică. Munteanu a menţionat că Alianţa Noastră va prezenta un program de guvernare până la finalul lunii august şi că 'este totuşi o formaţiune nouă, abia a început să se organizeze deşi merge foarte bine şi oamenii vin în număr semnificativ. El a fost întrebat şi despre un eventual scor electoral al acestei formaţiuni la alegerile parlamentare. 'Ţinta noastră este să reuşim să-i reprezentăm pe oameni eficient, dânşii vor decide că vom fi nu ştiu, opt la sută, zece, unsprezece, doisprezece, mă rog, nu asta e problema. Cetăţenii vor decide în ce măsură ne vor susţine. Noi nu suntem nerealişti'

De asemenea, Marian Munteanu a spus că Alianţa Noastră nu va face alianţă sau fuziune, dar este deschisă spre 'colaborare' cu alte 'grupări, asociaţii politice'. 'Avem uşa deschisă şi dorim să cooperăm şi să lucrăm şi cu alte forţe din societate, desigur în primul rând din zona societăţii civile, de unde ne aşteptăm la o participare nu numai în sensul unui sprijin, să spunem electoral, ci în sensul intervenţiei cu nişte idei, cu pachete de măsuri, cu soluţii, cu intervenţie umană care să vină alături de noi, dar chiar şi din zona unor grupări politice poate care nu au reuşit suficient în ultimii ani să se impună, dar care odată reuniţi în jurul unei platforme comune să îşi spună cuvântul cu eficienţă în viaţa noastră politică. (...) Noi din punct de vedere electoral nu vom face niciun fel de alianţă, niciun fel de fuziune, dar vom fi foarte deschişi colaborării cu alte gupări, asociaţii politice şi aşa mai departe şi acest lucru probabil că în perioada următoare se va şi vedea în mod clar', a mai afirmat Munteanu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.