Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Munteanu le răspunde contestatarilor: 'Le e teamă de mine'

Marian Munteanu

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu le-a oferit un răspuns dur celor care îl contestă şi care îi reproşează faptul că ar avea un trecut legionar.

"Aceste organizaţii reiau acuzaţii mai vechi ale lui Ion Iliescu. 7-8 organizaţii din societatea civilă care ar trebui să îl aibă ca mentor pe Ion Iliescu. Am fost anchetat luni de zile după Mineriade. S-au chinuit să-mi găsească ceva, dar nu mi s-a găsit absolut nimic. Am avut respect faţă de suferinţă şi tragedii. Problema lor e că eu nu fur, iar în Primăria Capitalei e vorba de foarte mulţi bani. Le e teamă de mine şi de verticalitatea mea", a spus Marian Munteanu la Digi 24.

Vezi şi: Marian Munteanu reacţionează după declaraţiile lui Iohannis: 'I-a pus la punct pe unii'

Fostul lider al studenţilor spune că e foarte bucuros că s-a redeschis dosarul Mineriadei şi i-a răspuns dur şi lui Miron Cozma, liderul minerilor din 1990 care spune că îl susţine în lupta pentru Primăria Capitalei. "Omul ăsta, săracu, Miron Cozma care spune că mi-a salvat viaţa. Nu mă interesează ce spune. I-am iertat pe toţi minerii pe care m-au lovit. Nu am depus nicio plângere atunci. Am cerut pentru toţi oamenii bătuţi să se facă lumină. Ar fi bine ca justiţia să decidă.", a spus Munteanu.

Noul liberal a făcut şi o declaraţie de avere în direct. "Sunt căsătorit, dar, din păcate nu am copii. Am acţiuni. Sunt acţionar minoritar la două firme. Acuma, evaluarea acelor acţiuni rămâne de făcut. Oricum, o să le vând foarte repede, pentru că am să ies din aceste... Sigur, deşi sunt acţionar minoritar, este bine, dacă intru în această activitate, să nu mai am nicio legătură cu mediul economic de care totuşi sunt legat. Am muncit 20 de ani, da'... Firma de bază e de resurse umane. Eu fiind de specializare etnolog-antropolog, m-am orientat spre acest domeniu al recrutării şi plasării oamenilor competenţi şi am prestat aceste servicii - nu eu, firma a prestat aceste servicii - pentru angajatori, pentru firme. În general, firmele mari, pentru că firmele mici nu-şi permit să plătească consultanţă. Am o casă în Bucureşti. Acuma probabil că o să-mi cereţi exact suprafaţa. Sunt trei camere, cred că vreo 140 de metri pătraţi. Şi un apartament de două camere tot în Bucureşti. Împreună cu soţia, evident. Nu am terenuri. Merg cu maşina de serviciu. Fostă. Voi renunţa la ea. Era maşina de la firmă", a dezvăluit Marian Munteanu.

Citeşte şi: SCANDAL monstru din cauza Patriarhului Daniel: Se cere retragerea titlului de Doctor Honoris Causa

Întrebat dacă există ceva ce l-ar putea determina să se retragă din cursa electorală, Marian Munteanu a spus: „Doamne ferește, o nenorocire, sănătatea, suntem oameni, nu? De ce m-aș retrage? Nu am niciun motiv. Sigur, în aceste chestiuni, lucrurile sunt întotdeauna clarificate de la început. Mi s-a făcut această propunere deosebit de onorantă, într-o situație totuși de criză”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.