Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Neacșu confirmă că PSD susține în continuare Legea „defăimării”

PSD

Secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacșu, a declarat joi, 11 februarie, că social-democrații susțin în continuare legea anti-defăimării sociale, inițiată de Liviu Dragnea.

Neacșu a afirmat că legea este una „modernă și necesară” și că nu sunt șanse ca social-democrații s se răzgândească cu privire la susținerea actului normativ în Parlament.

„Nu (nu sunt șanse să se răzgândească PSD — n.red.), și o spun foarte ferm. Este o lege modernă, este prima lege de genul acesta care se scrie în lume. Înțeleg că în Statele Unite, în momentul acesta, este în dezbatere un proiect asemănător. Din păcate, o parte dintre elementele constitutive ale legii respective au fost interpretate oarecum tendențios. Mai mult decât atât, legea a suferit, față de forma ei inițială, o serie de modificări substanțiale și cred că, în forma în care este în momentul acesta în dezbatere în Camera Deputaților și va fi săptămâna viitoare votată, este o lege modernă și necesară. Nu are nicio legătură cu cenzura sau cu alte chestiuni de factura aceasta”, a declarant Neacșu, citat de Agerpres.

În opinia sa, colegii săi de partid au greșit în sensul că nu au explicat suficient de bine actul normativ:

„Ceea ce n-a fost explicat — și acesta ar fi fost cel mai important lucru — este că proiectul a suferit, tot din partea inițiatorului, Liviu Dragnea, o serie de modificări substanțiale, care chiar au făcut-o la momentul acesta o lege care merită și trebuie să fie adoptată.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.