Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, atac la Victor Ponta, laudă pentru DNA: Peste tot există corupție

oprisan

Marian Oprișan a făcut declarații incendiare la ieșirea de la DNA. Oprișan a acuzat că presa este manipulată de președintele României și de premier, și îi mulțumește DNA pentru că există. Președintele CJ Vrancea spune că marile tunuri în corupție s-au dat la București.

”Eu sunt prejudiciat. Va fi o noua expertiza si iar se lungeste dosarul. Nu am comis nicio infractiune. Eu am spus mereu adevărul. Eu nu sunt baron. Eu nu am violat, nu am facut nimic. Voua, presei, va plac doar presedintele si premierul. Voi mutati coruptia de la Bucuresti in provincie. Peste tot exista coruptie.

Pe noi ne laudă presa că suntem miniștri, premieri, președinți. E o presiune de la București să se vadă doar corupții din provincie. Slavă Domnului că există DNA! Tunurile mari s-au dat la București!”, a declarat Oprișan.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost citat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care a fost trimis în judecată, în anul 2006.

În fața sediului, Oprișan le-a spus jurnaliștilor că acest dosar a fost întocmit la ordinul dat în 2005 de către fostul președinte Traian Băsescu.

Citește și: Mesaj incendiar pentru Guvern de la vârful PSD

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.