Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan, ședință de URGENȚĂ cu Dăncilă joi, la Guvern: 'Am discutat despre rectificarea bugetară ce urmează'

oprisan

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan, a avut, joi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, acesta declarând că tema convorbirii a fost rectificarea bugetară ce urmează a fi făcută.

Citește și:  Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT din cauza ochelarilor lui Gigel Știrbu: 'Oare oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni?'

"Ne aflăm la aproape jumătatea anului bugetar 2019, administrația locală are o serie de probleme și am discutat, în numele președinților de consilii județene, despre rectificarea bugetară ce urmează", a declarat Marian Oprișan, înaintea ședinței Comitetului Executiv PSD, conform Mediafax.

Vicepreședintele PSD a precizat că guvernnații vor încerca, prin intermediul rectificării bugetare din august, să rezolve problemele administrației locale.

Primăria Capitalei, dar și primăriile de sector vor primi banii necesari la rectificarea bugetară din luna iulie, a anunțat, marți, Gabriela Firea, după întalnirea avută la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici. Edilul a precizat că există un deficit de un miliard de lei, care trebuie compensat într-o formă sau alta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.