Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan a fost achitat în dosarul Căprioara

oprisan w.jpg

Şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a fost achitat, vineri, de Curtea de Apel Cluj în dosarul Căprioara.

Magistrații au respins apelul procurorilor DNA. Marian Oprișan era acuzat de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri, fals şi uz de fals, sentinţa fiind definitivă.

Pe 6 februarie 2015, Marian Oprişan a fost achitat de o instanţă a Judecătoriei Cluj-Napoca în dosarul „Căprioara”, în care a fost acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de abuz în serviciu şi de fals şi uz de fals, dar DNA a formulat apel.

Asta ar putea fi considerată o mare victorie pentru Marian Oprișan, care este văzut ca fiind unul dintre baronii social democrați, un politician din garda veche, care a deținut funcții de conducere în PSD, dar nu în administrația centrală.

Marian Oprișan este președinte al Consiliului Județean Vrancea și președinte PSD Vrancea. Pentru a păstra postul în organizația locală de partid el nu a candidat pentru un post de vicepreședinte la ultimul congres. El continuă să fie președinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România – UNCJR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.