Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprişan, reacţie la filmul vânătorii alături de Dragnea: 'E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare'

oprisan-dragnea

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a participat la zeci de partide de vânătoare, dar nu îi cunoaște pe șefii Tel Drum. „Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare”, a spus liderul social-democrat.

"E o chestie privată, ce treabă am eu? Eu am participat la zeci de partide de vânătoare. Nici nu îi cunosc pe șefii Tel Drum. Credeți că eu i-am întrebat pe fiecare cum îi cheamă, dacă am fost la vânătoare. Habar nu am”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Oprișan, vicepreședinte PSD.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Acesta a precizat că nu a văzut filmul postat de Rise Project, dar recunoaște că a fost la vânătoare.

„Am fost acolo, au fost și la mine colegii mei din echipă. Nu înțeleg. E o chestiune privată. Ce legătură are una cu alta, ce relevanță are chestia asta? Ce demonstrează? Întrebați-l pe domnul Dragnea, eu ce legătură am cu povestea asta?”, a mai spus Marian Oprișan.

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale șefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD.

Liviu Dragnea, Marian Oprișan, Petru Frătean, Constantin Niță, Adrian Țuțuianu, Dan Nica, Nicușor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câțiva dintre cei care apar în filmulețul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

CITEȘTE ȘI: Mituri despre apa carbogazoasă. Cât de adevărat este că afectează dinți și oasele sau că nu hidratează .

VIDEO-UL POATE FI VIZUALIZAT SI AICI/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.