Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache: Sunt convins că PSD nu vrea să intre la guvernare

qmagazine.ro
Marian Petrache

Fostul lider PNL Ilfov, Marian Petrache, spune că social-democrații „vor castiga și dacă vor fi la guvernare și dacă vor rămâne in opoziție”, însă el are convingerea că PSD nu vrea să intre în Guvern.

„Deci, PSD-ul este intr-o situație mai mult decât confortabila și asta fără sa facă ceva deosebit. Win-win, cum se zice. Vor castiga și dacă vor fi la guvernare și dacă vor rămâne in opoziție. Dacă PSD va accepta intrarea la guvernarea, vor premier și îndeplinirea unor facilitați imediate pentru electoratul lor. Cel puțin asta spun. Dacă rămân in opoziție vor fi marii câștigători din 2024. Cum s-a ajuns in situația asta? Nu este un secret. Dacă fostul premier desemnat Ciuca ar fi fost sprijinit și nu sabotat, azi am fi avut un guvern cu puteri depline și cu premier liberal, gata sa-și asume guvernarea țării”, a scris Petrache pe Facebook.

„Ultimele declarații ale liderilor PSD îmi întăresc convingerea ca nu vor sa participe la actul guvernării. Prin conditionalitățile pe care le lansează înainte de de orice întâlnire, forțează o guvernare PNL-USR-UDMR pe care sa o controleze din parlament. Azi tara are nevoie de un guvern stabil și orice calcul politic, calcul personal, orgolii, ambiții, sunt prea mici in fata acestui deziderat major”, a mai comentat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.