Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Petrache: Tandemul Ponta – PSD, guvernarea recordurilor negative pe bandă rulantă

petrache

Secretarul general al PNL Marian Petrache e de părere că tandemul Victor Ponta - PSD este unul al recordurilor negative pe bandă rulantă. ”Guvernul Ponta funcționează, în acest moment, în detrimentul românilor și al interesului țării noastre. Dezastrul de la autostrada Sibiu – Orăștie, pentru că altfel nu putem cataloga ce se întâmplă în acest caz, este cea mai bună dovadă a incapacității actualei guvernări. Dorința electorală a lui Ponta de a avea o autostradă cu care să ia ochii românilor se transformă într-o mare problemă pentru România.”, spune liderul liberal.

În plus, Petrache spune că asistăm zilele acestea la recorduri negative pe bandă rulantă pe care statul român le înregistrează, iar toate se Guvernului condus de Victor Ponta.

”Prin  Guvernul PSD a reușit ca în 2015 să închidă mai mulți kilometri de autostradă decât a construit.

Întrebarea pe care cu toții ne-o punem este cum de CNADNR, o companie care ar fi trebuit să apere interesul statului român, a executat fără să clipească ordinul electoral al lui Victor Ponta. De asemenea, nu putem să nu avem în vedere o declarație a directorului CNADNR, care afirma cu seninătate că la zece zile de la deschiderea lotului trei al autostrăzii a apărut prima fisură. De ce nu a luat nicio măsură CNADNR atunci și a trebuit să aștepte un an de zile aproape?

Incapacitatea actualului Guvern de a gestiona marile investiții duce la erori care costă România milioane de euro. Riscul în fața căreia se află statul român este acela de a pierde o importantă finanțare europeană, atât de necesară pentru infrastructură. Guvernul Ponta trebuie să își asume responsabilitatea în acest caz, iar cei vinovați pentru această situație ar trebui plătească prejudiciile din propriul buzunar, nu din banii celor care muncesc, care achită taxe și impozite.”, se arată într-un comunicat de presă remis redacție STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.