Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Preda: „Știam de ce, de mulți ani, disprețuiesc profund Antena 3”

Marian Preda

Președintele Senatului Universității București, Marian Preda, a vorbit pe contul său de Facebook despre motivele pentru care „disprețuiește profund” Antena 3, despre care declară că se comportă ca un actor politic, dorind să-și subordoneze instituțiile statului.

Screenshot_1

Marian Preda continuă prin a oferi exemple despre acțiunile Antenei 3 care depășeau scopul suprem pe care orice televiziune ar trebui să-l aibă și anume informarea și sancționarea derapajelor instituțiilor statului.

„Este inadmisibil ca o simplă televiziune care trebuie (doar) să informeze și să sancționeze derapajele instituțiilor puterii, să vrea să și le subordoneze și astfel să devină puterea supremă!!! Această adunătură de jurnaliști demagogi inițiază referendumuri de demitere a președintelui țării, schimbă legi, contestă decizii definitive ale justiției, participă la vizite oficiale alături de reprezentanții instituțiilor statului, încearcă să devină autoritatea supremă în România și să își impună voința tuturor celorlalte instituții, puterilor legitime ale statului. Cum a spus Lascăr Catargiu într-o expresie celebră, ”aiasta nu se poate!”!! Nu s-a putut în trecut să se încheie o căsătorie din dragoste a nepotului Regelui Carol I, prințul Ferdinand, pentru că era contrară prevederilor constituției, cu atât mai puțin ar fi admisibilă în prezent o ”căsătorie” din interes a instituțiilor statului cu A3, bufonul vinovat de la curtea Varanului”, a conchis Marian Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.