Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Rasaliu (PSD Braşov): 'România merge în contrasens faţă de Europa în privinţa accesului la Educaţie'

PSD

România merge în contrasens faţă de Europa în privinţa accesului la Educaţie, menţinând închise şcolile în timp ce mall-urile rămân deschise, a susţinut marţi, într-un comunicat transmis AGERPRES, Marian Rasaliu, candidat PSD Braşov la Camera Deputaţilor.

"În timp ce în toate ţările europene care au impus restricţii dure şcolile rămân deschise, guvernul PNL ţine închise şcolile, dar menţine mall-urile deschise şi permite organizarea campaniei electorale şi a alegerilor parlamentare. Să luăm exemple concrete, priviţi la ţări precum Italia, Spania, Irlanda, Franţa, Anglia, Portugalia! În ciuda restricţiilor, şcolile au rămas deschise. Elevii nu mai merg fizic la şcoală, dar îi găsim în număr foarte mare în mall-uri. Să nu uităm faptul că şcoala online din România nu se compară cu şcoala online din alte ţări europene, unde există acoperire cu internet, dar şi calculatoare, tablete suficiente atât pentru elevi, cât şi pentru profesori", a afirmat Rasaliu, subliniind că în România sunt peste 2.000 de şcoli fără internet şi peste 800.000 de elevi nu au acces la un dispozitiv conectat la internet, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Donald Trump, ieșire furtunoasă după atacul din Viena: 'Aceste atacuri ale răului asupra oamenilor nevinovaţi trebuie să înceteze'

Candidatul PSD Braşov la Camera Deputaţilor a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul PNL vor alegeri pe 6 decembrie "chiar cu preţul sănătăţii românilor, indiferent de cât de mare ar fi vârful pandemiei".

"Să nu uităm că de la începutul pandemiei şi până acum PNL a pierdut 10 procente din încrederea populaţiei şi tendinţa se accentuează. În fiecare lună mai pierde cel puţin 1 procent, dacă parlamentarele ar fi în primăvară, PNL n-ar mai lua nici 25%! PSD a făcut tot ce a putut pentru ca alegerile să poată fi organizate în condiţii cât mai sigure, nu în vârf de pandemie. Din păcate, legea prin care Parlamentul stabileşte data scrutinului nu mai poate fi adoptată/promulgată în timp util, urmare a tergiversărilor repetate ale lui Iohannis şi PNL", susţine Marian Rasaliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.