Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie anunță că vine MAREA GRAȚIERE: 'Dragnea nu a dat-o pentru că a tot crezut că poate să negocieze cu Coldea'

Vanghelie

Fost lider al PSD și primar în Sectorul 5, Marian Vanghelie cere ca Guvernul să dea o OUG pentru grațiere! Vanghelie a spus, miercuri seara, la Realitatea TV, că PSD ar fi trebuit să dea o astfel de Ordonanță din clipa în care a ajuns la putere, în decembrie 2016. Vanghelie îl consideră vinovat pe Liviu Dragnea pentru că nu s-a dat actul guvernamental.

”Nu s-a făcut pentru că a tot crezut că o să poată să negocieze cu Coldea și o să scape. Grațiere trebuia să se dea de când a venit PSD la Guvernare. Nu a crezut că i se va întâmpla ceva. Eu cred că i-a venit mintea la cap pentru că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat, că domnul Coldea și Dâncu nu l-au scăpat. Eu nu mă bat cu el, dar dacă ar fi, eu aș avea câteva lucruri pe care să le spun. Eu nu le spun, nu mă bat cu el și cu PSD. El a crezut că e mai isteț decât Victor Ponta, dar acum s-a trezit din somn și am încredere că va merge până la capăt și va da OUG pentru amnistie într-o lună și ceva. Eu nu am spus că el e un mare lider. S-a omorât toată clasa politică, de aia el conduce un partid.”, a spus Marian Vanghelie.

Citește și: Gigi Becali a dezvăluit totul: Suma uriaşă de bani pe care trebuie să i-o dea lui Nicolae Dică – de ce nu-l dă afară acum de la Steaua .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.