Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, declarație ȘOC

Vanghelie

Candidatul PDS la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie, face o declarație care va stârni valuri în rândul celor care au protestat pentru #Colectiv, dar și în rândul victimelor din incendiul de tristă amintire.

Vanghelie, care este prins până peste cap în dosare la DNA, susține că nu corupția ucide (sloganul #Colectiv și faptele de care el este acuzat de DNA), dar apreciază că de fapt prostia ucide.

”Mizez pe ceea ce am făcut de 16 ani în sectorul 5, o muncă de multe zile și nopți, cu satisfacții și cu împliniri, dar cel mai tare mizez pe faptul ca bucureștenii sunt inteligenți. Am mai spus-o și o repet: prostia ucide, nu corupția. Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Dacă nu suntem destul de inteligenți să observăm că în spatele acestui slogan societatea civilă a adus la putere un guvern incompetent și care nu urmărește interesul românilor, atunci putem spune liniștiți: prostia ucide. Nicăieri în lume guvernul țării nu este oferit unor băieți aduși cu avionul de la Bruxelles și care caută butoanele deciziei prin ministere. Vă închipuiți că la Paris sau la Londra guvernul ar putea trece fără susținere parlamentară? E o glumă, dar una care ne arată cât de departe suntem de țările democratice”, susține Marian Vanghelie, într-un interviu acordat Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.