Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, 'ejaculat' din platforma PER

Vanghelie

Partidul Ecologist Român a anunțat joi că partidul Partidul Social Democrat Independent (PSDi) condus de Marian Vanghelie „nu mai face parte din grupul partidelor reunite pe platforma PER”.

„Scopul platformei este promovarea unei alternative politice reale, bazată pe adevăr, colaborare in interesul romanilor și al României. Doctrina și programul PSDi nu au fost acordate în timp real cu principiile și valorile morale cât și sociale ale celor reuniți pentru o Românie sănătoasă! Decizia a fost luată unanim de comitetul de coordonate al platformei. Am considerat că este important pentru noi și electoratul nostru să informăm de această stare de fapt. Vă invităm să rămâneți alături de noi, cei care vrem și știm să respectăm valorile și identitatea poporului român, fiind dispuși sa facem orice sacrificiu în acest sens. Continuăm împreună pentru România Sănătoasă! Susțineți bradul!”, a transmis,

****În 2011, după ce a fost schimbat de PSD de la șefia organizației București, Marian Vanghelie afirma: „La PSD dacă nu eşti bun, te ejaculează”.  Ulterior, el a spus că 'a ejacula' este si un termen tehnic si ca poate aduce o carte sa demonstreze acest lucru. „Am mai facut o gluma, fiind foarte rapid am zis 'ejaculat', ma intelegeti? Deci este si un cuvant tehnic pentru cei care nu stiu. Urmatoarea emisiune va aduc cartea si va arat ca este un termen tehnic. A fost prin asimilare, ma grabeam si eram nervos. Poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar eram cam nervos...", s-a justificat Marian Vanghelie.

Momentul video mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.