Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie face mișto de DNA: 'Au căutat membrii ISIS care s-au înscris în partidul meu'

Vanghelie

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat miercuri, în legătură cu percheziţiile efectuate în urmă cu două săptămâni de DNA la sediul partidului său, că procurorii căutau probabil membri ISIS care s-au înscris în Partidul Dreptăţii Sociale şi îl ajută pe Adrian Severin să câştige alegerile pentru Primăria Capitalei.

Marian Vanghelie s-a prezentat miercuri la Tribunalul Bucureşti, unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru corupţie.

Citește și: Acesta e cel mai tare imn al unui partid politic din România / VIDEO

Cu această ocazie, jurnaliştii l-au întrebat despre percheziţiile efectuate de procurorii DNA în legătură cu modul în care au fost întocmite listele cu susţinători folosite la depunerea candidaturii la funcţia de primar.

"Eu cred că cei din ISIS s-au înscris în Partidul Dreptăţii Sociale şi, ca atare, au fost căutaţi, ca nu cumva să fie vreun nucleu periculos care să-l facă pe Adrian Severin să câştige alegerile. Cei din ISIS având putere foarte mare, intrând acum în UE, pot să-l sprijine pe Adrian Severin să câştige alegerile şi atunci, implicarea lui Adrian Severin cu ISIS, a fost necesară această percheziţie. Dacă îi prind pe cei de la ISIS o să vă spun", le-a transmis Vanghelie jurnaliştilor.

Citește și: Sora lui Jean de la Craiova, legături cu Dorin Cocoș: Ce a spus fostul soț al Elenei Udrea la DNA

Marian Vanghelie a întârziat 30 de minute la proces, astfel încât procurorul de şedinţă a cerut ca el să fie arestat, deoarece trebuia să se prezinte la timp, aşa cum cere măsura controlului judiciar.

Solicitarea procurorului nu a mai fost luată în discuţie, deoarece Vanghelie a ajuns în cele din urmă în sala de judecată. Întârzierea lui Vanghelie l-a făcut însă pe judecătorul care se ocupă de acest caz să reacţioneze, spunându-i unuia dintre avocaţi: "Am stat o jumătate de oră să îl aştept pe dânsul. El nu înţelege în ce situaţie este? Încă un termen pentru că nu a apărut împăratul Vanghelie?".

Citește și: Acestea sunt profețiile bibilice care prevestesc islamul

În cele din urmă, judecătorul a amânat dosarul pentru data de 1 iunie, la cererea unui alt inculpat, scrie agerpres.ro.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani, el fiind acuzat că a acordat fraudulos contracte din bani publici unui om de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.