Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie își trimite europarlamentarii pe teren în Spania și Italia

marian vanghelie

Marian Vanghelie a promis că viitorii europarlamentari PSDI își vor petrece mandatul și printre românii plecați la muncă în Uniunea Europeană. Sâmbătă, după o ședință-fulger de campanie cu candidații Partidului Social Democrat Independent pentru Parlamentul European, liderul formațiunii a explicat că „România nu se schimbă de la birou și de pe telefon” și că „românii plecați la muncă trebuie să aibă pe cine se baza”.

Aflat în plină ofensivă în campania pentru europarlamentare, Marian Vanghelie s-a declarat nemulțumit de modul în care suntem reprezentați la Bruxelles. „Eu m-am uitat la politicienii noștri în Europa: jumătate au venit la shopping, jumătate strâng bani de-o garsonieră acasă. Mai sunt ăia atârnă la un post la stăpânii de la Bruxelles. Nu așa se face politică!” a declarat el.

Citește și: Gabriel Oprea: 'Scandalurile politice din România nu trebuie exportate la Bruxelles'

Antrenorul-jucător de la Partidul Social Democrat Independent le-a trasat deja o normă viitorilor săi europarlamentari: „minimum trei zile pe lună petrecute alături de diaspora noastră”. Hotărât să pună în practică o adevărată viziune de stânga, el i-a îndemnat să „să stea de vorbă cu patronii de magazine, cu cei care muncesc în construcții, cu bandantele, cu cei de la sapă. Acolo, direct, în Spania, Italia, Franța, Anglia, peste tot unde sunt românii noștri. Să se pună cu ei la masă, să le cunoască ofurile, să știe exact ce-i de făcut pentru ei!”, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.