Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie îl desfiinţeză pe Dragnea: 'A fost un Jolly Joker ce se ducea pe la SRI să se ploconească să nu îi facă dosare, să nu îl aresteze'

vanghelie

Atac extrem de dur lansat de Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, la adresa liderului PRO România, Victor Ponta.

Citeşte şi: Florin Iordache, AVERTISMENT DUR pentru Klaus Iohannis. Ce va conţine motivarea CCR

"Eu nu îi iau apărarea domnului Dragnea. Are el păcatele lui și are destule. El a fost un Jolly Joker ce se ducea pe la SRI să se ploconească să nu îi facă dosare, să nu îl aresteze. Așa era filmul. Dar eu știu că Dragnea nu avea cum să ajungă singur acolo. Nu era el prim-ministru, nu era el președintele partidului. Dragnea nu putea să decidă ceva la vremea respectivă. El este vinovat pentru că a participat alături de Ponta la toată această mascaradă. Dragnea este vinovat că s-a dus și singur și a avut anumite negocieri cu cei de la SRI, dar deciziile privind arestările de la acea vreme erau luate de Ponta. Ponta este vinovatul și el trebuie să plătească pentru aceste lucruri. El avea responsabilități pe ambele funcții: și în interiorul partidului, și ca prim-ministru. Păi, dacă îmi spune acum Ponta că Dragnea conducea atunci Guvernul, atunci înseamnă că el trebuia să își dea demisia. Nu avea de ce să mai stea în funcția respectivă. Din punctul meu de vedere, Ponta trebuie să își asume aceste lucruri pe care le-a făcut. El a fost la negocieri, el e neam cu Maior, el e neam cu Oprea, el l-a băgat pe Oprea în partid, el trimitea parlamentari de la alte partide, cum era la vremea aceea PP-DD, către Oprea. Și l-a făcut o gogoașă umflată pe dl Oprea. Ponta a făcut aceste șmecherii. Venea în interiorul partidului și ne spunea nouă că nu avem ce să facem, că avem majoritate cu UNPR și trebuie să dăm nu știu ce funcție UNPR. Funcțiile importante, de forță, le dădea la UNPR și se spăla pe mâini. Evident că toate acestea le făcea în tandem cu Oprea.

S-au făcut liste de arestări din PSD – președinți de consilii județene, lideri de organizații, oameni pe care Ponta nu îi mai voia în partid. Această listă a fost făcută de domnul Ponta cu Maior și cu Ilie Sârbu, socrul lui Ponta. Deci au făcut o listă cu oameni ce trebuiau să părăsească definitiv PSD. Dar nu doar să plece din partid, ci să plece în închisoare. Căci atunci lui îi era cel mai ușor să se delimiteze și să îi dea afară din partid. Era o practică acest mod de arestare", a declarat Marian Vanghelie pentru România Liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.