Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie n-a mai rezistat: A cedat, la Antena 3, și a vorbit despre două judecătoare

vanghelie

MArian Vanghelie se teme că va ajunge în pușcărie, după ce DNA i-a instrumentat mai multe dosare, în care condamnările ar putea ajunge la mulți ani. Luni seara, la Antena 3, fostul primar al Sectorului 5 nu a mai rezistat și a dezvăluit că DNA și SRI bagă probe clasificate în dosare, la care apărarea nu are acces.

Avocații lui Vanghelie nu au acces la informații, și chiar dacă ar avea, nu au dreptul să îi spună clientului de ce anume e acuzat.

„Este ceva inedit. Pe una dintre judecătoarele de la Tribunalul București au forțat-o să iasă la pensie(...). A doua judecătoare pe care am avut-o a fost detașată la Curtea de Apel, unde nu te poți duce decât dacă iei un examen. Au crezut că vor găsi pe cineva să mă judece, să nu-mi accepte tot ce cer eu cu avocații pentru a dovedi că nu e nicio fraudă. Am un denunțător ascuns în dosar”, a spus fostul primar al Sectorului 5, luni seară, la Antena 3.

Citește și: O cântăreață din România intră în afaceri: Va prelua un pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești de bere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.