Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie vorbește despre noul dosar de la DNA: 'N-are nimeni nicio calitate, înţelegeţi?'

Vanghelie

Preşedintele interimar al Partidului Dreptăţii Sociale, Marian Vanghelie, candidat la funcţia de primar al sectorului 5, susţine că nu are nicio calitate în dosarul DNA ce vizează fapte de corupţie şi asimilate acestora, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale.

Citește și: Ce i-a făcut o fetiță de 2 ani lui Barack Obama / FOTO

"Nicio calitate. Nici măcar calitatea de suspect. Mă obişnuisem cu calitatea de suspect. N-am nicio calitate, am întrebat. N-are nimeni nicio calitate, momentan, înţelegeţi?", a declarat duminică Vanghelie, într-o conferinţă de presă. El a spus că "posibilul denunţător cu identitate ascunsă" nu ar avea "ce să clarifice". "Cred că posibilul, în ghilimele, denunţător cu identitate ascunsă, ce se vorbeşte pe surse, cum vorbiţi dumneavoastră, n-are ce să clarifice. Cred că s-a crezut, am înţeles, tot aşa, din presă, că s-ar găsi aici sute de milioane, de telefoane, tot felul de materiale de propagandă. N-avem niciun material de propagandă, nu s-a comandat niciun material de propagandă. Conform legii, de abia ieri am închis partea - tot ce înseamnă parte din punct de vedere legal a mandatarilor financiari", a precizat Vanghelie, conform Agerpres.

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

La rândul său, candidatul PDS la PMB, Adrian Severin, a subliniat că "DNA-ul nu are ce să caute în dezbaterea aceasta electorală". Procurorii DNA au efectuat vineri percheziţii în 6 locaţii situate în Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două aparţin unei instituţii publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie şi asimilate acestora, printre care şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.