Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maricel Păcuraru a modificat fără autorizație o clădire din Centrul Capitalei pentru a reloca sediul Realitatea Plus

captură Google Maps
strada frumoasa 30

În anul 2018, patronul Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, a achiziționat prin interpuși un imobil situat în centrul Capitalei, pe strada Frumoasă, nr 20, ca urmare a unei executări silite realizate de către BRD, pentru suma de peste 1.300.000 lei. În foarte scurt timp, într-o totală sfidare a legii, Păcuraru a procedat la renovarea și extinderea imobilului, de la regimul de înălțime P+M, specific zonei construite protejate nr. 97 – Occidentului, la P+3 etaje, fără a solicita autorizațiile necesare.

Vezi și: Directorul SGA Mureş, 'executat' politic, a răbufnit după campania de denigrare - Scrisoare deschisă pentru Klaus Iohannis: 'Un atentat la siguranţa naţională'

Ca urmare, locuitorii din vecinătate au reclamat faptul că lucrările realizate la imobil au cauzat infiltrații și afectări serioase la nivelul fundației unuia dintre imobilele vecine. Administrația Firea a mobilizat autoritățile competente, care au procedat la efectuarea de controale și au aplicat contravenții, însă, pare că actualul primar general face uitată această poveste, lăsându-l pe Păcuraru să își finalizeze amenajările nestingherit. Nu sunt puțin cei care spun că omul de afaceri nu se sfiește să se laude în anumite cercuri cu protecția primarului general Nicușor Dan și a premierului Ludovic Orban.

AICI DOCUMENÈšIA ÃŽNTREAGÄ‚ PRIVIND ÃŽNTREAGA AFACERE

Maricel Păcuraru a acumulat datorii imense la proprietarul sediul în care funcționează Realitatea Plus, în imobilul de birouri Willbrook, astfel că va fi forțat în viitorul apropiat să mute sediul televiziunii în imobilul special amenajat.

content-image

content-image

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.