Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marie Myers este noul director al UiPath, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel global pe piaţa de Robotic Process Automation

it computer tehnologie

UiPath, unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel global pe piaţa de Robotic Process Automation (RPA), a anunţat, miercuri, numirea lui Marie Myers în funcţia de director financiar al companiei, relatează news.ro.

Citește și: Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Din poziţia de Chief Financial Officer (CFO), Myers îi va raporta direct lui Daniel Dines, director general şi Co-fondator UiPath, şi va susţine misiunea globală a companiei de a accelera adoptarea automatizării la nivelul sectoarelor public şi privat.

”Myers se alătură echipei UiPath de la HP, unde a servit drept Global Controller şi Executive Officer. Conducând o echipă de 2.200 de angajaţi, ea a fost responsabilă atât de declaraţiile financiare din toate ţările în care operează HP, cât şi de operaţiunile financiare ale HP la nivel global”, se arată în comunicat.

Myers şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la HP şi Compaq, deţinând mai multe funcţii de conducere, printre care VP Finance Operations al diviziei de imprimante şi PC şi Chief Audit Executive.

”Myers a condus iniţiativa "Finanţele viitorului" la HP, îndrumând organizaţia să adopte tehnologii disruptive emergente - cum ar fi RPA şi Artificial Intelligence (AI) - pentru a-şi moderniza operaţiunile financiare şi a deveni un pionier cu un impact şi mai amplu în digitalizarea sectorului financiar”, se arată în comunicat.

Activitatea ei a fost recent recompensată de către Hackett Group în cadrul premiilor 2018 Digital Awards for Smart Automation.

Myers a primit, de asemenea, o recunoaştere pentru expertiza ei financiară şi contribuţia sa în calitate de femeie de afaceri. Astfel, în 2018 ea a fost inclusă de către Houston Business în categoria Women Who Mean Business, în 2017 a fost numită HP Working Mother of the Year de către revista Working Mother, iar în 2016 a figurat în Top 40 Under 40 in Finance şi a fost aleasă de către University of Queensland drept Alumna of the Year.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.