Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marile REGRETE ale lui Didi Prodan. Din ce motive plângea de DURERE fostul internațional

www.telegrafonline.ro
Daniel Prodan

Cunoscut drept un tip amuzant și plin de viață, Daniel Prodan suferea din mai multe motive pe care le-a dezvăluit doar apropiaţilor. Daniel Prodan s-a împăcat foarte greu cu pierderea părinţilor. „Se simţea vinovat că tatăl său murise în accident auto, în Mercedesul primit de el după calificarea la CM 1994! 'Vezi? Eu n-am trecut de faza aia în care să mă împac cu moartea părinţilor. Nu sunt deloc împăcat! Dacă nu îi dădeam Mercedesul tatălui meu, poate că acum era în viaţă!'“, a povestit jurnalistul Daniel Conţescu, citându-l pe Prodan, conform Adevărul.

Conţescu a scris că Didi a trăit cu un mare regret: „Îi dădeau lacrimile când vedea ouă de ţară învelite în ziar. Plângea la telefon: Doar de la mama mai primeam ouă în ziar! Ştii, eu nu le-am spus părinţilor mei cât de mult îi iubeam, în timp ce erau în viaţă! Iar acum regret! Te rog să nu faci greşeala asta vreodată. Să ai grijă de ai tăi!“.

Citește și: Generaţia de Aur e în lacrimi: Imagini emoţionante de la catafalcul lui Daniel Prodan / VIDEO

La 17 mai, cu câteva săptămâni înainte de Euro 2016, Prodan a fost invitat la Digi Sport şi a comentat aşteptările sale de la Campionatul European.

„Speranţa nu moare niciodată. Îmi doresc din tot sufletul să ieşim din grupe şi să ieşim din nou pe stradă“, a spus fostul fundaş, însă tricolorii n-au putut să-i îndeplinească dorinţa, părăsind turneul final încă din faza grupelor.

"N-am fost Hagi, n-am fost nici Popescu! Dar am fost cel mai bun număr 3 din ţară, la vremea mea! Am şi-acum imprimat numărul 3 pe piele! În carieră, ori am jucat tot meciul, ori n-am jucat deloc. N-o să vedeţi meciuri în care să intru în minutul 74.", spunea Daniel Prodan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.