Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marilyn Manson şi-ar fi anulat concertele după accidentul suferit pe scenă, la New York - VIDEO

Nerdist
marilyn manson

Rockerul Marilyn Manson și-ar fi anulat următoarele nouă concerte din cadrul turneului ''Heaven Upside Down'' în urma accidentului petrecut sâmbătă, la New York, când a fost rănit de un element de decor care s-a prăbușit peste el pe scenă, informează Rolling Stone care citează declarația unui reprezentant al artistului.

Citeşte şi: Săptămâna Nobel debutează luni cu atribuirea premiului pentru medicină

''Sâmbătă noaptea, legendarul interpret a fost rănit pe scenă spre sfârșitul concertului susținut la Hammerstein Ballroom din New York, ceea ce l-a determinat să întrerupă spectacolul. El a fost tratat la un spital local și se va recupera în locuința sa din Los Angeles", a declarat sursa din apropierea cântărețului.

''Marilyn Manson este nevoit să anuleze mai multe apariții din octombrie din cadrul turneului american'', a adăugat reprezentantul rockerului.

Până duminică seara, reprezentatul artistului nu a menționat dacă Manson părăsise spitalul din New York, precizează sursa citată.

''Show-urile începând de la cel din Boston, de la 2 octombrie până la cel din Houston, de la 14 octombrie, vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară. Manson speră să se întoarcă în curând pe scenă", a mai precizat reprezentantul solistului.

Potrivit acestui anunț și programului turneului, rockerul ar trebui să revină pe scenă la 15 octombrie, pentru a susține un concert în Grand Prairie din statul Texas.

Cântărețul de muzică rock Marilyn Manson a fost spitalizat, sâmbătă, după ce a fost rănit de elementul de decor care a căzut pe el în timpul concertului de la New York. Într-o înregistrare video publicată de fani se poate observa momentul în care un obiect ce servea la crearea cadrului spectacolului, sub forma unor pistoale uriașe, cade pe Marilyn Manson în timpul show-ului, potrivit AGERPRES.

În timpul piesei "Sweet Dreams (Are Made of These)", Manson s-a îndreptat către partea din spate a scenei unde se afla un obiect de decor format din două pistoale gigantice. În înregistrare se poate observa cum artistul trage de acest ansamblu care se prăbușește peste el. Imediat concertul a fost oprit, iar Manson a fost scos pe targă și dus de urgență la spital.

Nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la rănile suferite de artist în urma acestui incident, însă se pare că acestea nu sunt grave, după cum relatează și Billboard.

Marilyn Manson, în vârstă de 48 de ani, pe numele său real Brian Warner, își cultivă imaginea de rocker gotic și de ''superstar antihrist'', care l-au făcut celebru în anii '90.

Incidentul a avut loc cu câteva zile înainte de lansarea celui de-al zecelea album al artistului, "Heaven Upside Down".

Citeşte şi: Mirel Palada, plângere la Consiliul Audiovizualului: 'Sper din tot sufletul ca CNA să nu fie ca alții, pentru unii mumă, pentru alții ciumă' .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.