Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marin Condescu, fost șef al Pandurii Târgu-Jiu, a fost CONDAMNAT

condescu

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, şi fostul vicepreşedinte al clubului gorjean, Viorel Temelescu, au fost condamnaţi vineri de Tribunalul Olt la pedepse cu suspendare, într-un dosar în care au fost judecaţi pentru fapte de corupţie.

Condescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi o perioadă de supraveghere de patru ani, iar Temelescu, la o pedeapsă de doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare şi o perioadă de 3 ani de supraveghere, potrivit reprezentanţilor biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Olt.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Marin Condescu a fost condamnat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată şi a fost achitat pentru acuzaţiile de delapidare şi spălare de bani.

Sentinţa judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi atacată.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

Dosarul în care Condescu şi Temelescu au fost trimişi în judecată sub acuzaţiile de delapidare, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, complicitate la înşelăciune a fost trimis de Curtea de Apel Craiova la Tribunalul Olt pentru judecare.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în sarcina inculpatului Marin Condescu s-a reţinut că, în perioada martie - septembrie 2011, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, a semnat în fals la rubrica "CESIONAR" şi a uzat de un număr de trei înscrisuri denumite contract de cesiune creanţe, cunoscând că acestea sunt false, pe care ulterior, prin intermediul inculpatului Viorel Temelescu le-a prezentat spre semnare factorilor de conducere din cadrul SNLO Târgu-Jiu, inducându-i pe aceştia în eroare şi obţinând în acest mod un folos material injust în sumă totală de 2.503.933 lei.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Simona Halep este, DEJA, prima în lume: Iată clasamentul anunțat de WTA

"În sarcina aceluiaşi inculpat s-a reţinut că, în perioada 23.03.2011-29.09.2013, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu, prin folosirea unor contracte de împrumut fictive, care nu reflectă realitatea, acordate în calitate de persoană fizică către C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu şi-a însuşit personal în mod necuvenit suma de 1.551.156 lei, la care se adaugă suma transferată sistematic către o firmă din Tg-Jiu de 1.080.000 lei, prejudiciind astfel interesele clubului sportiv", se menţionează într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Condescu şi Temelescu au fost reţinuţi pentru 24 de ore în luna noiembrie a anului trecut, magistraţii Curţii de Apel Craiova respingând apelul procurorilor gorjeni de arestare preventivă pentru 29 de zile, formulată pe numele celor doi, ei fiind ulterior cercetaţi în libertate.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Olt, instanţă desemnată de Curtea de Apel Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.