Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marinos Ouzounidis: Nu este un rezultat echitabil

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat că echipa sa ar fi trebuit să câştige meciul cu FCSB şi că rezultatul de 0-0 nu este unul corect, potrivit news.ro.

"Am fi meritat să câştigăm. Uneori îţi creezi şanse de a marca şi nu câştigi. alteori este invers. Echipa a făcut un meci foarte bun, doar în anumite momente ale meciului, când am deschis jocul pe tranziţia din apărare în atac, am avut probleme, pentru că ei au jucători foarte rapizi.

În general a fost ok, tactic, nu a fost rău, cât timp am fost compacţi am controlat meciul. Am găsit modalitatea de a sparge presingul lor, am avut ocazii doi contra doi, doi contra unu, dar este ok.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Sunt mulţumit de echipa şi de jucătorii mei. Nu, nu este corect rezultatul, pentru că am avut mai multe ocazii de a marca, au avut şi ei una, două oportunităţi, dar noi am avut mai multe, Penaltiurile se pot rata.

Elvir nu este gata pregătit încă, a jucat câteva minute azi, poate va juca o jumătate de oră meciul următor. După meciul cu CFR avem meciuri la fiecare trei zile şi avem nevoie de toţi jucătorii pregătiţi", a declarat tehnicianul grec, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

În minutul 60, Andrei Ivan a fost faultat în careu de Miron, iar arbitrul Cojocaru a dictat penalti. Cicâldău a executat şi Vlad a respins în corner balonul şutat de de la 11 metri.

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.