Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Gotze revine în fotbal după jumătate de an: Ce a anunţat neamţul

http://www.101greatgoals.com
Mario Gotze

Mario Gotze este gata să se întoarcă pe gazon, după ce în luna februarie a fost diagnosticat cu ”tulburări metabolice”. Jucătorul Borussiei Dortmund a fost nevoit să urmeze un tratament și să renunțe temporar la fotbal. Afecțiunea depistată de medici l-a obligat pe mijlocaș să stea departe de echipă, dar acum, potrivit publicației germane Welt, el își va relua antrenamentele din perioada de pregătire a noului sezon, sub comanda antrenorului Peter Bosz, conform gsp.ro.

Nivelul conditiei fizice a lui Gotze, din prima parte a sezonului, a dat de gândit echipei medicale de la Dortmund. De aceea, el a fost trimis să efectueze mai multe teste amănunțite, pentru a i se depista cauza rezistenței scăzute la efort. Atunci, fotbalistul a fost diagnosticat cu ”tulburări metabolice”, iar Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al clubului a confirmat în luna februarie că el va urma un tratament, fără a mai fi prezent la echipă.

Acum, Joachim Low, antrenorul naționalei Germaniei a oferit amănunte despre starea actuală de sănătate a lui Gotze. ”Mario se simte foarte bine, în acest moment. Lui i s-a prescris o terapie, care a dat rezultate destul de bune”. Mijlocașul, cotat la 17 milioane de euro de transfermarkt, a evoluat la Dortmund între 2009 și 2013. Apoi, timp de patru ani, el a îmbrăcat tricoul lui Bayern Munchen. El s-a reîntors la Borussia la 2016, jucând doar 11 meciuri în Bundesliga, înscriind 1 gol, în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.