Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Mandzukic s-a retras din naționala Croației

Reuters
croatia

Unul dintre golgheterii surprizei de la CM din Rusia, Mario Mandzukic, şi-a anunţat retragerea de la prima reprezentativă a ţării sale la o lună după finala cu Franţa, în care a şi înscris, scrie Mediafax.

”Dragi fani. Întotdeauna mi-a plăcut să vorbesc pe teren decât în afara lui. Aşadar, aceste cuvinte vin puţin mai greu decât a nenoroci un adversar sau a alerga în sprint 120 de minute. Mai greu, pentru că ştiu câtă bucurie mi-au adus toate convocările, meciurile şi victoriile. Mai greu, pentru că ştiu ce onoare este să îmbraci tricoul Croaţiei.

Mai greu, pentru că ştiu că acesta este, în sfârşit, sfârşitul acestor cuvinte după întoarcere. Luna aceasta, când ne-am întors în Zagreb, în Slavonski Brod şi pe tot teritoriul Croaţiei va rămâne cea mai importantă amintire din cariera mea. A fost cea mai frumoasă aventură şi cea mai bună întoarcere acasă. Simt că acest moment este pentru mine. Am dat tot ce am mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat. Va mulţumesc vouă, suporterilor. Nimeni dintre noi nu este perfect. Întotdeauna mi-am dat sufletul pe teren. De astăzi sunt cu voi, printre cei mai proeminenţi fani croaţi”, a fost mesajul lui Mandzukic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.