Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Ovidiu Oprea (PNL): Candidatura la Primăria Craiova mă onorează şi mă responsabilizează

pnl.ro
pnl sigla

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderul grupului parlamentar al PNL din Senat, care a fost desemnat joi seara de către Biroul politic judeţean al PNL Dolj drept candidat la funcţia de primar al Craiovei, precum şi preşedinte interimar al PNL Craiova, a declarat vineri că această candidatură este pentru el o misiune care îl onorează şi îl resposabilizează să redefinească priorităţile oraşului. Oprea a mai afirmat că faptul că a obţinut 46 de voturi din cele 56 în cadrul Biroului politic judeţean al PNL Dolj în competiţia pentru această candidatură arată că nu mai există graniţă între foştii PDL-işti şi foştii PNL-işti la nivelul judeţului.

"Este o misiune care mă onorează, iar şedinţa de aseară care a fost una civilizată, o competiţie corectă, o competiţie normală, mă încurajează şi mă responsabilizează. Am făcut un apel aseară către colegii mei la încredere şi la unitate, iar rezultatul de aseară arată că graniţa între foştii PDL-işti şi foştii PNL-işti nu mai există. Suntem un singur partid, un partid puternic pregătit să câştige Primăria Craiova. Apelul la unitate l-am făcut colegilor mei faţă de craioveni: să fim uniţi cu craiovenii, cu liberalii craioveni, cu cei care au opţiuni liberale şi cu cei care sunt nehotărâţi şi nu au votat la alegerile locale şi într-un număr atât de mare au spus 'pas' tuturor candidaţilor", a spus Mario Ovidiu Oprea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul PNL a mai afirmat că pentru municipiul Craiova trebuie redefinită lista priorităţilor pentru dezvoltare economică, creare de locuri de muncă şi creare de legături rutiere cu vestul ţării. "Cred că pentru Craiova este nevoie de modificare a listei scurte a priorităţilor. Aş vrea, fără să declar un nostalgic (sunt adept al capitalismului şi am optat pentru dreapta în 1990), să ne amintim ce pol important economic, industrial era, ce platforme economice şi industriale avea Craiova înainte de 1990. Au ajuns tinerii din Craiova să îşi dorească în ziua de azi o slujbă la stat din lipsa perspectivei, a ofertelor care să le asigure stabilitate. Craiova a ajuns un oraş din care se pleacă, nu unul în care să se vină. Este un fel de târg mai mare. Să ne amintim că în afară de nave spaţiale, în acest oraş se producea orice. Încet, încet vor dispărea şi lanţurile comerciale care s-au dezvoltat în Craiova dacă nu vor fi susţinute", a mai spus Mario Ovidiu Oprea.

Senatorul Mario Ovidiu Oprea a fost desemnat joi seara de către Biroul politic judeţean al PNL Dolj candidatul partidului la funcţia de primar al Craiovei, precum şi preşedinte interimar al PNL Craiova, funcţie care era deţinută de deputatul Ionuţ Stroe. Mario Ovidiu Oprea a fost desemnat pentru a candida la Primăria Craiova prin vot secret obţinând cel mai are număr de voturi (46) în competiţia pentru această candidatură în care au mai fost înscrişi deputatul Ionuţ Stroe (2 voturi), Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj (2 voturi), consilierul local Marian Vasile (4 voturi) şi Eugen Călinoiu (2 voturi). Candidatul PNL la Primăria Craiova a fost desemnat, potrivit statutului partidului, să conducă şi organizaţia PNL Craiova, conform Agerpres.

Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguţa Vasilescu din funcţie, care era incompatibilă cu mandatul de deputat obţinut în urma alegerilor din 11 decembrie. Viceprimarul Craiovei Mihai Genoiu (PMP) îndeplineşte în prezent atribuţiile de primar al municipiului, în urma unei decizii a Consiliul Local al Municipiului Craiova, până la organizarea de noi alegeri a căror dată nu a fost stabilită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.