Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marion Bartoli îl susține pe Novak Djokovici: Dacă ar fi fost american ar fi avut o statuie în fiecare oraş

Novak Djokovici

Marion Bartoli, fostă câștigătoare a turneului de la Wimbledon, este de acord cu Novak Djokovici, care a spus că ar fi avut parte de o mai mare recunoaștere şi ar fi fost mai popular dacă nu era originar din Serbia, conform news.ro.

"Ştim foarte bine că dacă ar fi fost american, cu 24 de Grand Slam-uri, 39 de turnee Masters 1000, 6 Turnee ale Campionilor, jucătorul cu recordul celor mai multe săptămâni petrecute ca număr unu, cel care a jucat cele mai multe finale de Grand Slam (72 de prezenţe, 36 de finale), ar fi avut o statuie în fiecare oraş. Serbia este o ţară foarte mică, cu o istorie recentă extrem de zbuciumată", a spus Bartoli, conform RMC Sport.

Episodul expulzării sale înainte de Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19 nu l-a ajutat. "Este un jucător care a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut pentru un eveniment absolut incredibil. A trecut dincolo de latura sportului. Să te gândeşti că jucătorul care a câştigat de cele mai multe ori Grand Slamul (10) va fi expulzat din ţară, dupa ce a stat într-un lagăr de detenţie înainte de a pleca, ar fi fost poate într-un serial de pe Netfilx, nu ai fi crezut", a precizat Marion Bartoli.

Având în vedere palmaresul său, fosta jucătoare de tenis consideră că numărul unu mondial ar trebui să fie recunoscut pentru adevărata sa valoare şi să poată fi alăturat lui Mohamed Ali şi Michael Jordan. "Se poate încadra în această conversaţie datorită palmaresului pe care îl are şi a faptului că a câştigat în trei decenii diferite? Da, dar nu în ceea ce priveşte popularitatea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.