Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maris Fest - Adrenaline Edition 2022: 1.500 de motociclişti au participat la parada de deschidere

motociclisti

În jur de 1.500 de motociclişti au participat, sâmbătă, la parada de deschidere a Maris Fest - Adrenaline Edition 2022, mesajul acesteia fiind "Adrenalină doar pe Circuit", pentru conştientizarea participanţilor la trafic că viteza poate fi experimentată pe circuitele special amenajate, iar drumurile publice nu sunt dedicate exceselor.

"Am avut cea mai lungă paradă din România, 35 de kilometri de motoare, de voie bună, de muzică, de adrenalină, care a străbătut toate străzile sau marea majoritatea străzilor din oraşul Târgu Mureş şi s-a încheiat la Parcul Auto pentru Sporturi cu Motor Transilvania Motor Ring, locul de desfăşurare al Maris Fest - Adrenaline Edition. Parada a început la Shopping City din Târgu Mureş şi s-a terminat la Transilvania Motor Ring. Mesajul 'Adrenalină doar pe Circuit' încercăm să-l transmitem atât conducătorilor auto, cât şi motocicliştilor care trebuie să înţeleagă că activitatea specifică sportivă de acest gen se impune a fi derulată într-un cadru organizat şi într-o locaţie sigură", a declarat unul dintre organizatorii festivalului, Horia Ciocan, potrivit Agerpres.

El spus că prin parada de la Târgu Mureş se doreşte conştientizarea şoferilor că şi motocicliştii sunt pe şosele, că au dreptul să folosească drumurile publice, dar, în acelaşi timp, este şi un apel către motociclişti să respecte regulile de trafic.

Horia Ciocan a arătat că numai în judeţul Mureş sunt 17.000 de posesori de permise de conducere pentru diverse categorii de motoare şi că numărul acestora este în creştere, fapt datorat şi organizării Maris Fest, care a a ajuns la a opta ediţie.

"Mari Fest nu e doar un festival de muzică, încercăm să oferim celor care ne vizitează, în primul şi în primul rând, activităţi pline de adrenalină şi avem o sumedenie de lucruri frumoase care se pot face: de la saltul cu paraşuta cu instructorii specializaţi ai Aeroclubului României, până la drifturi cu piloţi profesionişti, până la taxi circuit în care te poţi urca într-o maşină cu un un pilot profesionist, care să te ducă câteva tururi să vezi ce înseamnă cu adevărat condusul pe un circuit de viteză, la concursul moto. Avem şi concursuri cu vehicule cu rulmenţi pe care încercăm să îl facem ca un lucru mai vechi, mai hazliu", a mai menţionat organizatorul Horia Ciocan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.